Tag Archives: emirati

Дубаи рај за печалба – Плата 10.000 €, има и за возач и за чистачка – По работа, голф и забави

Мажите често се морнари или работат во нафтената индустрија, а жените имаат тенденција да доаѓаат со нивните сопрузи. Ако дојдат сами, повеќето се вработени како стјуардеси во авиокомпанијата Емирати.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1