Tag Archives: evropska unija

Црна Гора следна за во ЕУ?!

Херман Ван Ромпеј по средбата со црногорскиот претседател Филип Вујановиќ, во Сараево изјавил , дека по Хрватска  следната членка на ЕУ ќе биде токму Црна Гора.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1