Tag Archives: feliks

НЛО го прател скокот на Феликс? -Видео

На снимката на камерата која била стационирана на капсулата на Феликс снимен е објект кој прелетува накај земјата.

______________________________________________________________________________________________________

Жив и здрав ФЕЛИКС на земја – го проби звучниот зид со скок од работ на вселената – Видео/Фото

Австриецот Феликс Баумгартнер влезе во историјата на човештвото откако скокна од работ на вселената.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1