Tag Archives: fizi;ki

Побарала фискална добила ќотек на паркинг во Тетовската болница

Перса Наумовска од Јегуновце била физички нападната од вработениот на паркингот во Клиничката болница во Тетово.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1