Tag Archives: fukusima

Од радијација во Јапонија мутирале пеперутките

Во областите во кои има зголемена радијација, научниците заклучиле дека пеперутките таму имаат значително помали крилја и нерегуларно развиени очи.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1