Tag Archives: galaksija

Sвезда ја крие тајната на вечната младост ?

Во блиското соsвездије на нашата галаксија се наоѓа sвезда која наводно ја поседува тајната на вечната младост, тврдат научниците.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1