Tag Archives: gjavoli

Лудо Видео: Облечени како ѓаволи, ги прескокнуваат бебињата, за да ги исчистат од гревови

Шпанија исто како и нашиот Балкан, врие од бизарни пагански обичаи кои се разликуваат од село до село.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1