Tag Archives: gorska

Дилерот кој бегаше по кровови од полиција е синот на Џими од Горска

  Дваесет и едно годишниот Анџело, бил приведен во Штип, откако полицијата добила сознанија дека продава дрога.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1