Tag Archives: греење

Греење на сила: На Црногорец му вградиле радијатори во присуство на полицијата!

Во бутикот на Десмир Дачиќ, со сдски налог му било наложено да стави греење и покрај тоа што истиот тој инсистирал дека не му било потребно.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1