Tag Archives: gromovi

Грција ја маваат громови – 35.000 за 2 дена

  За само два дена – викендов петок и сабота во Грција се регистрирани над 35.000 громови, објави „Етнос“. Грција е зафатена од студен бран, кој предизвика невреме и обилни врнежи. А викендов и громовите го треселе грчкото тло.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1