Tag Archives: hepening

Ново Лисиче го кани светот – цел ден журка

22-ри септември (сабота) во новиот парк со авион „Аеродром“ се организира голем, целодневен хепенинг! „Ново Лисиче го кани светот“ се случува по трет пат и е отворен за сите генерации.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1