Tag Archives: hirurgija

Дополнителни концесии за хирургија, неврологија и офталмологија

Ќе се делат концесии за хирургија, неврологија и офталмологија. по согледувањето на резултатите од функционирањето на здравствената мрежа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1