Tag Archives: hoteli

20 најскапи хотели во светот: Москва води

Меѓу 50 градови низ цел свет, хотелските соби во руската метропола се најскапите, со просечна цена од околу 327 евра за една ноќ.

______________________________________________________________________________________________________

Највалканите хотели во Европа

Туристичкиот портал HolidayCheck и австрискиот весник “Курир” составија црна листа на хотели со најлоши тоалети и најмногу валкани соби. Повеќето од нив се наоѓаат во региони на туристички бум.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1