Tag Archives: inbox

Внимавајте – на фејсбук се шири нов вирус

  Во inbox ќе добиете порака од пријател. Пораката е едноставна хахаххаха линк и потоа смајли – лесно е да се излажете дека пријателот ви праќа интересен линк. доколку кикнете автоматски и вашиот профил е заразен со вирусот – Еве како изгледа пораката

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1