Tag Archives: ipard

Македонците не ги користат парите од ИПАРД

Македонските земјоделци со разочарувачки резултати за користење на ИПАРД фондовите. Правилата и процедурите се најголемата пречка за поголема искористеност на европските фондови за инвестиции во земјоделството.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1