Tag Archives: isklucuvanje

Нема сакаш – несакаш има ДА ПЛАЌАШ ПАРНО – а за да се откажеш мора комшијата да ти даде амин – Шокантна одлука

До 1 октомври сите мора да се приклучат на парното греење на Топлификација ДУРИ И ОНИЕ КОИ што се ис­клу­чи­ја од ко­рис­те­ње­то пар­но, објавува ексклузивно весникот Вест.

______________________________________________________________________________________________________

ЕВН безмилосна – исклучени 52.000 корисници

ЕВН безмилосна – исклучено секое 15 броило во Македонија. Нема пари нема струја, ЕВН е приватна компанија и си ги наплаќа долговите – ниту простува, ниту ја интересира дали имате или немате.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1