Tag Archives: испитувања

Ужас: Новите вкусови на храна се добиени со експерименти врз абортирани фетуси

Сакаме ли во иднина благодарение на корпоративните психопати да се претвориме во канибалисти бидејќи истите прават монструозни испитувања???

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1