Tag Archives: ivan

На погребот на убиениот вратар се кршеле чаши – знак дека следи одмазда

    На гробиштата во Сурчин денеска беше погребан убиениот Иван Цветкович. 26 годишниот вработен како обезбедување на познатиот сплав “Blejvoč” беше убиен кога на него пукаше лице на кое не му дозволиле да влезе во дискотеката.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1