Tag Archives: избањал

Видео: Не се бањал цели 38 години бидејќи свештеникот му рекол дека на тој начин ќе добие син

Кајлаш Синг сега има 65 години, а не се избањал ниту потстрижил од 1974 година, односно откако се оженил.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1