Tag Archives: измамници

Жртви на измама поверувале дека ќе врнат пари од небо?!

Тројца измамници убедувале луѓе дека можат да предизвикаат неверојатна појава – феномен-да врнат пари од небо, а за да го наговорат „Господ бог да им помогне„ во замена барале 10 илјади долари.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1