Tag Archives: izmislici

Наместо чудо, бламажа! Пирамидите во Босна обични измислици? Видео

Професорите од Британскиот кралски институт тврдат дека положбата на страниците на ридот не е 45 степени, како што тврди Османгиќ, туку 26. Материјалот што ги врзува карпите не е цемент, како што уверува Османгиќ, туку мек вар.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1