Tag Archives: jet pack

Фото/Видео: Му било досадно со кола, па си набавил џет пак за да лета до работа

Џереми Пакстон од Германија си набавил џет – пек со кој секојденвно поминува 64 километри од својот дом до работа. Вели дека неговото ново „возило“ може да го однесе во висина и до девет метри.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1