Tag Archives: jsp. usluga

Прати СМС – ЈСП ќе ти врати точно кога имаш автобус

Нова услуга на ЈСП. За да не дремете на автобуските станици и да се чудите каде ли е автобусот со бројот кој вие го чекате сега ќе може да си седите дома, да си пиете кафе и пак да не го пропуштите автобусот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1