Tag Archives: канабиноиди

Докажано: Канабиноиди има во мајчиното млеко

При неколку големи и значајни истражувања се докажало дека човечкото мајчино млеко во својот состав има многу видови канабиноиди кои се наоѓаат и во марихуаната, а кои всушност се многу важни за правилен човечки развој.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1