Tag Archives: klinicki

Лекарите од Клинички центар ќе штрајкуват

Лекарите од клиничкиот центар во Скопје на 24 септември почнуваат генерален штрајк, соопшти  Независниот синдикат на Клиничкиот центар.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1