Tag Archives: кобра

Го каснала кобра па и се осветил! – Ја изгризал до смрт

Мохамед Салмо Мија, додека ја обработувал земјата во своето село оддалечено на 200 километри од Катманду, го каснала отровна кобра па решил да и се освети. Од бес зошто го каснала да убил белата кобра со заби, односно и вратил со иста мера и ја изгризал до смрт.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1