Tag Archives: кочани

Малолетно момче силувано во Кочани

Петнаесет годишно дете од Кочани е жртва на силување што го извршил неговиот сосед. Откако претходно го повикал да му продаде мобилен телефон ја затворил вратата, му ги турнал панталоните и го извршил грозоморниот чин.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1