Tag Archives: комбинации

Успешно тестирањето на комбинацијата на лекови против туберколоза

Од огромно значење е тоа што овој третман може да биде компатибилен со терапијата за СИДА бидејќи е познато дека туберколозата е главна причина за смрт кај заболените од од оваа болест.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1