Tag Archives: коментари

Фото + Видео: Поради коментари на Фејсбук го сместиле во психијатрија!

Рауб на својот профил на Фејсбук објавил неколку пораки со кои сугерира дека нападот во Њујорк на 11 септември 2001 година го извела американската Влада. ФБИ го уапсила, а потоа го пратила на психијатрија поради неосновани „терористички мисли“.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1