Tag Archives: konduri

Кондури со GPS, ќе ги удрите ќе ве однесат право дома

Со едноставен удар на петите на овие кондури со вграден GPS, истите ќе ви помогнат да си го пронајдете полесно патот до дома.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1