Tag Archives: kontakt

Внимавајте! Паразит кој живее во контактните леќи може да доведe до слепило

Научниците предупредуваат дека оние кои користат контактни леќи се изложени на голем ризик да бидат инфицирани од еден вид амеба.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1