Tag Archives: kopaci

Митот за закопаното богатство во Лешок

“Дивите копачи бараат злато, накит, вредни предмети, но не обрнуваат внимание дека го уништуваат културното богатство на овој со закон заштитен комплекс,,

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1