Tag Archives: lozari

Предупредувачки протест на лозарите пред „Тиквеш“

Регионалниот сојуз на лозари во Кавадарци Агротиквешија, денеска пред винарската визба Тиквеш организираше предупредувачки протест.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1