Tag Archives: luksuz

Путин живее како цар – оди по нужда во тоалет вреден 60 000 евра – Фото

  За рускиот претседател Путин нема криза, бидејќи само за одржување на резиденцијата во која престојува, авионот, авотмобилот во кој се вози од буџетот годишно се издвојуваат две милијарди евра.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1