Tag Archives: магнетна

По десет години вегетирање успеал да проговори

Кога сака да даде потврден одговор, Скот Рутли замислува дека игра тенис и на тој начин му се зголемува протокот на крв во предниот дел од мозокот, а тоа може да се забележи на магнетна резонанца.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Можна силна гео магнетна бура утре

Обсерваторијата за Соларна Динамика на НАСА на 31.08 оваа година сними зачудувачки соалрен пламен со јачина од Ц8 на југоисточниот дел од нашата ѕвезда.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1