Tag Archives: манчевски

Спомениците го разбрануваа ФБ профилот на Милчо Манчевски

Ако подобро го разгледатe профилот ќе забележите дека за кратко време таа фотографија доби најмногу лајкови и околу 40-тина коментари, колку што нема под ниедна друга фотографија.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1