Tag Archives: милиони

Видео: Погледнете како ќе изгледа Земјата за 100 милиони години!

Формата на копното на Земјата не изгледала од секогаш вака како што изгледа сега.

______________________________________________________________________________________________________

Суперпастув „направил“ 1331 ждребе! Сопственикот заработил 5 милиони евра

За своите 23 години, пастувот по име Алфлор „направил“ 1331 ждребе и на својот сопственик му овозможил заработка од пет милиони евра. Во најдобрите денови, успевал да оплоди дури пет кобили дневно.

______________________________________________________________________________________________________

Добил 47 милиони евра на лото!

Еден французин добил повеќе од 47 милиони долари вчера вечерта за време на извлекувањето на европската лотарија Евро милион и ова е деветтата најголема поединечна добивка што некој ја освоил во Франција.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1