Tag Archives: molzac

Видео: Нов изум – ,,молзач,, на сперма ?!?!

Во кинеската клиника за оплодување во Нанкинг има машина која е наречена automatic sperm extractor, а со чија помош се ,,измолзуваат,, мажите, донатори кои дошле во клиниката да донираат семе.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1