Tag Archives: мона

Пронајдени коските на Мона Лиза

Дали се пронајдени коските на Мона Лиза? Можно е. Археолозите пронашле коски на жена за која се верува дека вила Лиза Џерардини, жената за чие лице некои веруваат дека е овековечено како познатата Мона Лиза.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1