Tag Archives: mot

Нешто е гнило во младиот отворен театар !!

Нешто е гнило не во „државата Данска“, туку ВО НАС, луѓето, нас возрасните, нас первертираните, во нас кои некогаш сме биле деца, чисти како солза, како оние со кои ќе започне МОТ и неговата овогодишна приказна…

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1