Tag Archives: natasa

Налог за апсење на Наташа Беквалац – ќе оди во затвор!

Полицијата во Србија добила налог за апсење на познатата новосадска пеачка Наташа Беквалац. Судијата издаде налог за апсење затоа што иако обвинета не се појавила на ниту едно судење иако уредно била повикувана.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1