Tag Archives: netpress

Бугарски националисти бараат да се елиминира македонски новинар.

Пред неколку дена на форумот all.bg биле изнесени шокантни барања да се ангажираат тајните служби на Бугарија за да се ликвидира новинарот на Канал 5 Горан Момироски, пишува денеска порталот Net press, кој објавува и фотографии од шокантните написи.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1