Tag Archives: novorodence

По 5.000 денари за секое ново бебе во Центар

Општина Центар и оваа година продолжува со практиката да доделува помош на новородени деца. Услов е родителите да се жители на општина Центар.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1