Tag Archives: obedineti nacii

Криминалците заработуваат 870 милијарди долари годишно

Прометот на меѓународниот организиран криминал е 870 милијарди долари годишно

______________________________________________________________________________________________________

Криминалците заработуваат 870 милијарди долари годишно

  Прометот на меѓународниот организиран криминал е 870 милијарди долари годишно – сума која е 6 пати повеќе од званичната помош на Обединетите нации за развој.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1