Tag Archives: облаци

Редок метеролошки феномен наречен SKYPUNCH

Skypunch, исто така познат и под изразот, небесни дупки, не претставува таен владин експеримент, ниту пак вонземјански акт, овој феномен всушност претставува „дупка“ која се создава во тенкиот слој на таканаречените пердувести облаци.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1