Tag Archives: obozavatelki

Здравко Чолиќ ги извиси обожавателките

Најавата за доаѓањето на Здравко Чолиќ по повод вечерашниот концерт во Охрид, видно ги вознемири и возбуди неговите обожавателки.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1