Tag Archives: ogneno

Фото + Видео: Во Австралија беснееше огнено торнадо

Филмскиот режисер Крис Тенџи тргнал кон дивините на Австралија со цел да побара локација за снимање на филм и наместо неа тој налетал на еден од најретките природни феномени – огнено торнадо во Алис Спрингс.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1