Tag Archives: olimpijski

Коктел ,,Македонија,, од изумителот на Олимпискот златен коктел

,,Вака од ум – би требало да биде црвено- жолт коктел, па можеби би направил нешто со кавадаречка жолта, малку цеден гевгелиски лимун, битолски шеќер, валандовска калинка, росоманска праска и малку ликер со соодветните вкусови за да се финишира коктелот,,.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1