Tag Archives: opozarena

Обновено: Околу Владата нема струја – се запалил трансформатор

Зградите околу владата беа во мрак повеќе од еден час. Немаше струја целиот потег од Илинденска до  улицата Наум Наумовски Борче. Без струја беше и Владата, но таа има сопствени генератори. Според последните информации екипите на ЕВН успеале да направат премостување со што жителите добиле струја, а се работи на санирање на дефектот на опожарената […]

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1