Tag Archives: отрови

Девет најштетни адитиви во храната

Некогаш храната на која пишуваше „со вкус на овошје“ или „со вкус на сирење“ содржеше овошје и сирење. А денеска?

______________________________________________________________________________________________________

Родители внимавајте на хемикалиите во детскиот ранец!

Како предупредување за родителите, време е да погледнете што носи вашето дете во училишното ранче.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1